БЛОГ

Rate this item
(4 votes)

У невеликій статті ми вирішили розглянути найпоширеніші питання, з якими стикаємося ми під час підготовки. Багато хто з нас уже звикли відзначати не лише у колі найближчих, а й разом із колегами по роботі або навіть у ресторані з друзями.

Read More
Rate this item
(3 votes)

Для наших постійних клієнтів і тих, хто потрапив на сторінку вперше, пропонуємо новорічне диво з доставкою! Досвідчені Дід Мороз і Снігуронька вже репетирують виступу до Нового року бичка і поспішають привітати самих слухняних і добрих. Замовте казку в свій будинок від Pro100 Event!

Read More
Rate this item
(4 votes)

Якщо хочете провести новорічні свята яскраво та насичено і подарувати своїм діткам трохи магії, івент-агентство в Харкові пропонується зануритися в неперевершену атмосферу зимового чарівництва разом!

Read More
Rate this item
(3 votes)

Багато хто вважає, що проведення тібілдінга і корпоративу в Харкові - це одне і те ж. Але, як показує досвід, тімбілдінг і корпоратив, відмінності яких ми зараз вам покажемо, це різні формати організації подій для компанії.

Read More
Rate this item
(3 votes)

Пройшов на спеціальній трасі для справжніх цінителів екстриму Off-Road, завдяки якій усі бажаючі могли оцінити явні переваги оновленого і дуже очікуваного одного з найуспішніших позашляховиків Mitsubishi третього покоління.

Read More

Results 1 of 4