НАДПИСЬ СВЕЧАМИ

Оригінальна і разом з тим така проста ідея для привітання коханої людини. Напис свічками під вікном - гарний варіант нестандартного привітання з Днем народження, днем річниці весілля або для іншого особливого випадку. Наприклад, напис свічками - це можливість зізнатися в любові.

такий оригінальний сюрприз може стати яскравим акцентом в проведенні романтичної вечері для двох. Напис створюється відповідно до ваших побажань і специфікою заходу. Ціна оформлення напису зі свічок також опрацьовується з кожним клієнтом індивідуально.

декоратори «Pro100 Event Agency» допоможуть написати ім'я вашої другої половинки зі свічок, пам'ятну дату, привітання або визнання, і, звичайно, вічна класика - палаюче серце зі свічок.

Всі малюнки роблю майстри, які точно знають, як правильно оформити ваш оригінальний подарунок, Щоб він запам'ятався вашій коханій людині надовго.

оригінальний вчинок запам'ятає будь-яка дівчина. Нехай ваша улюблена жінка з гордістю розповість про те, який романтичний сюрприз ви їй підготували. Традиція робити пропозицію, перетворюючи цю подію в справжню казку, давно існує на Заході. Пора і нам перейняти звичаї дивувати своїх рідних і улюблених.

Напис свічок в Харкові можна викласти перед вікнами коханої, або ж оформити сюрприз просто в під'їзді або квартирі. Наші фахівці з оформлення свят допоможуть підібрати правильні і безпечні способи для реалізації найсміливіших ідей.

Для написів свічками на вулиці ми використовуємо свічки в склянках, щоб ви не боялися, що вогники згаснуть від вітру. Для декорування приміщення більше підійдуть свічки-шайби.

додатково до організації оригінального вчинку наше агентство свят пропонує безліч елементів шоу-програми, які зроблять ваш романтичний вечір незабутнім. Насамперед, послуги фотографа або відеограф допоможуть вам зберегти в пам'яті зворушливі моменти в історії ваших стосунків. Наші професійні координатори свят допоможуть вам з підбором виконавців: вокалістів або ж музикантів (саксофоністів, скрипалів або ж гітаристів, в залежності від уподобань ваших і вашої другої половини) які зможуть прикрасити вечір живою музикою.

Також для любителів екстремальних відчуттів ми можемо підготувати файер- або світлодіодне шоу.

Напис з вечамі - це спосіб оригінально заявити про свої почуття.

Наші контакти

Форма зворотного зв'язку

Заповніть форму зворотного зв'язку і наші оператори обов'язково з Вами зв'яжуться!

    Введіть ваше Ім'я та Номер телефону, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

    ВАШЕ ІМ'Я

    ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ