Барбекю кейтеринг на літньому святі для великої компанії

Барбекю - це, спочатку, назва способу приготування смаженого м'яса на решітці над гарячим вугіллям. Але оскільки таке частування передбачає веселе проведення часу на відкритому повітрі, то склалася ціле поняття про барбекю як про формат річного заходи. Кейтеринг від Pro100 Event - це те, що вам потрібно, якщо ви задумали провести у форматі барбекю день народження, корпоратив або сімейне свято для дітей з батьками.

Як організувати барбекю, замовивши кейтеринг в Харкові?

Найголовніше - вибір місця, де буде відбуватися дійство. За американською традицією, барбекю влаштовують у дворі котеджу. Це взагалі не ресторанний формат! Швидше, барбекю - це дружня неформальна зустріч річним уїкенд, яка передбачає просту ситну їжу, різноманітні напої, веселі ігри (так-так, навіть якщо мова про дорослих!) І абсолютно невимушену атмосферу. Що таке кейтеринг на такому святі? Це команда професійних помічників, яка виконає всю кулінарно-організаційну роботу, при цьому не нав'язуючи гостям відчуття незручності від офіціантів в костюмах і складної сервіровки столів, як в ресторані. Доступний такий кейтеринг в Харкові у всіх районах міста.

Орендувати відповідний котедж на кілька годин або добу - непогане рішення для корпоративу на кілька десятків людей, для сімейного дня народження з родичами і друзями, для студентського свята (наприклад, в честь закінчення вузу).

Також кейтеринг і ресторани виїзного обслуговування можна задіяти, якщо ви задумали пікнік і зовсім на природі - наприклад, на території готельно-паркового комплексу. Так можна організувати, наприклад, незвичайне весілля з виїзною церемонією. Тоді знадобиться орендувати переносну меблі, техніку, світло, декор та обладнання. Фактично, такий формат - це майже те саме, що замовити банкет кейтеринг в Харкові, але з приготуванням страв на мангалі, поза умовами звичайної кухні. Відсутність кухні передбачає попередню закупівлю і замовлення їжі. Виїзне обслуговування барбекю - це приготування на місці тільки того, що подається "з живого вогню".

У ВАС Є ПИТАННЯ ?! ХОЧЕТЕ, ми вам передзвонимо?

Заповніть форму зворотного зв'язку і наші оператори обов'язково з Вами зв'яжуться!

Для чого потрібна послуга кейтерингу на пікніку-барбекю?

Перше, що спадає на думку - кейтеринг потрібен, щоб смажити м'ясо на мангалі: так готують шашлик, кебаб і власне барбекю - м'ясо, курку, ковбаски або рибу на решітці. Мангальщик стежить за вугіллям, кладе і знімає порції м'яса з мангала - це дійсно найважливіший процес на пікніку.

Але виїзний кейтерінг (Харків) на літньому святі з барбекю включає ще й супутні завдання. Готове м'ясо розкладають по порційних тарілках і пропонують гостям. Крім того, подається стіл, на якому, крім м'ясних порцій, повинні бути ще свіжі овочі та зелень, сирні тарілки, закуски, соуси для м'яса, фрукти, в разі потреби нарізані і укладені у вигляді фруктових салатів в порційний посуд, напої і т.д . Послуги кейтерінгу потрібні, щоб підготувати і подати всю цю сезонну їжу.

А ще на барбекю можуть подаватися особливі страви, які вимагають або приготування на місці, або своєчасної подачі. Це, наприклад, морозиво. Його виймають з холодильника, розкладають по креманкам в формі кульок, прикрашають топінгами і фруктами, - і все це потрібно зробити швидко, щоб морозиво не почало танути! Те ж стосується фруктового желе і інших холодних десертів.

Крім того, гарячим і свіжоприготований може подаватися гарнір - наприклад, картопля фрі з фритюрниці, запечені на мангалі овочі та гриби, і т.д. Ці доповнення до м'яса обов'язково варто продумувати, так як серед гостей можуть виявитися вегетаріанці або люди, що дотримуються певної дієти - їх теж не можна залишити без смачної гарячої їжі на святі! Якісний кейтеринг - це коли враховуються інтереси всіх гостей, з різними запитами до їжі. До речі, вартість кейтерингу, навіть з цим їжі на місці, може виявитися нижче, ніж святкування на літньому майданчику ресторану з оплатою за вартістю страв ресторанного меню.

 З особливих напоїв, які теж не можна приготувати заздалегідь - це свіжовичавлені соки з фруктів за вибором гостей, а також крюшони. І, звичайно, ВІП кейтеринг (Харків) може включати послуги бармена, який готує різні алкогольні коктейлі, а не просто розливати алкоголь по келихах. А якщо свято орієнтований на дітей та підлітків, то можна замовити кейтерінг, в який входитиме приготування солодких молочних коктейлів на орендованому устаткуванні. Тобто, на барбекю можуть виявитися потрібні різні види кейтерінгу.

Кейтерінг "під ключ" від Pro100 Event Agency включає приготування всіх задуманих страв на вашій локації, послідовну зміну страв, подачу напоїв, а також прибирання столів, миття посуду і приведення в чистий стан зношеного обладнання. Ви не тільки порадуєте ваших гостей барбекю, але ще і отримаєте повний порядок на місці святкування!

Наші контакти

Форма зворотного зв'язку

Заповніть форму зворотного зв'язку і наші оператори обов'язково з Вами зв'яжуться!

    Введіть ваше Ім'я та Номер телефону, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

    ВАШЕ ІМ'Я

    ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ