Пікнік прийнято вважати заходом, який готується своїми силами. Але що, якщо запрошених багато, а ви не хочете напружувати їх і себе закупівлею і цим їжі замість веселого проведення часу? Замовивши кейтеринг в Харкові, ви рятуєтеся від всіх підготовчих клопоту і занепокоєння про частування і комфорт гостей на пікніку - все зробить персонал.
Пікнік з виїзним обслуговуванням для веселої компанії
Які послуги кейтерингу потрібні для організації пікніка?
Щоб на вашому пікніку був справжній ВІП кейтеринг (Харків), слід заздалегідь узгодити з виїзним персоналом всі особливості заходу і обраної локації, а також озвучити свої ідеї щодо частування і створення затишку і краси для запрошених людей.
Підготовка починається з того, що продумуються посадочні місця - стільці в оренду, пледи, шезлонги, крісла-мішки і т.д. Це трохи підвищує бюджет заходу і вартість кейтерингу, але зручність - це базова умова, без якого гостям буде складно отримати задоволення від смачної їжі і розваг. Кейтеринг в Харкові завдяки Pro100 Event Agency доступний в різних районах - і ми можемо привезти все необхідне до місця проведення вашого пікніка.
Звичайно ж, заздалегідь планується меню. У центрі уваги, безсумнівно, повинно бути м'ясо - воно буде смажитися на решітках і шампурах, і подаватися з різними соусами, гарнірами і свіжими овочами. Виїзний кейтеринг (Харків) включає і доставку всіх необхідних інгредієнтів для приготування їжі на місці, і завчасну підготовку деяких страв - наприклад, нарізок, соусів, м'яса в маринаді.
У ВАС Є ПИТАННЯ ?! ХОЧЕТЕ, ми вам передзвонимо?
Заповніть форму зворотного зв'язку і наші оператори обов'язково з Вами зв'яжуться!
А ще кейтеринг і ресторани виїзного обслуговування можуть запропонувати організувати на пікніку бургер-бар, сендвіч-бар, салат-бар. Ці види кейтерінгу відносяться до "street food" - коли страва готується на очах гостя, на його запит: обсмажується котлета, ріжеться зелень, кладеться сир і т.д. Але родзинка в тому, що гість вибирає варіанти інгредієнтів - наприклад, свинина або курка, білий або житній хліб, сир того чи іншого сорту, гострий, білий або кисло-солодкий соус, і т.д.
Ще одна цікава послуга кейтерингу, доречна на пікніку - можливість приготувати їжу самостійно, але скориставшись заготовленими компонентами страви, інструментами, обладнанням і допомогою персоналу. Наприклад, вашим гостям може бути цікаво самим нанизати на шампур замариноване м'ясо і улюблені овочі, і обсмажити над підготовленими в мангалі вугіллям. А ще так можна приготувати маршмеллоу - "смажений зефір".
Якісний кейтеринг неодмінно включає подачу напоїв. Заздалегідь вирішується, який асортимент напоїв ви хотіли б запропонувати гостям. В цьому асортименті можуть бути як пиво, вино або лонг-дрінки з невеликим вмістом алкоголю, так і безалкогольні напої - газована вода, кола, сік і т.д.
Що таке кейтеринг - це, в класичному варіанті, робота офіціантів. На пікніку, звичайно, не зовсім доречний строгий персонал в чорних костюмах і білих сорочках, що подає порції на тацях. Однак кейтеринг від Pro100 Event може бути зовсім іншим - неформальним, але від того не менш професійним! Співробітники стають на пікніку "помічниками на всі руки" - без зайвого офіціозу допомагаючи гостям вибрати їжу, сервіруючи столи, з посмішками готуючи гарячі страви "з димком". Кейтерінг може полягати і в традиційній подачі тарілок - якщо в програмі пікніка є частина із загальним застіллям. Але суть справжнього пікніка - в спілкуванні, іграх на свіжому повітрі, купання у водоймі або басейні, а їжа і напої - лише доповнення.
А чому б не замовити кейтерінг на зимовий пікнік?
Це оригінальне рішення для зимового корпоративу або для святкування з дружньою компанією зимових дат - Різдва, Дня Святого Миколая, Нового Року, Старого Нового Року і т.д. Крім того, в форматі пікніка можна відзначити ювілей або День Народження, який випав на холодну пору року.
Найзручніше підготувати такий захід у дворі котеджу, або де-небудь в заміському готельному комплексі в лісі - щоб гості могли і гуляти на свіжому повітрі, і грітися в приміщенні. Кейтерінг "під ключ" - це організація барбекю, подача супутніх закусок і гарячих напоїв - глінтвейну, грогу. Крім того, виїзний персонал на пікніку взимку готує стіл і посадочні місця для гостей так, щоб холод не був проблемою. Для цього варто заздалегідь орендувати пледи по числу гостей і, можливо, переносні обігрівачі.
Також можливо розділити цей захід на дві частини - влаштувати пікнік у дворі днем і замовити банкет кейтеринг в Харкові для вечірнього продовження свята. Або ж, для всіх відвідувачів якої-небудь події можна замовити каву брейк або інші кейтеринг послуги, а пікнік може бути неофіційною частиною заходу для обраних гостей.